Vuoden 2016 viimeinen kurssikerta

1.12.2016

Eilen pidettiin tämän vuoden viimeinen vauvahierontakurssitapaaminen. Lämmin kiitos teille kaikille ihanille ja innostuneille kurssilaisille jotka olette tämänkin vuoden aikana olleet mukana oppimassa tätä upeaa taitoa antaa sitä kaikkein tärkeintä: rakkautta ja paljon merkitsevää kosketusta omalle lapselle <3 Kurssitapaamiset ovat olleet lämminhenkisiä sekä antoisia ja on ollut ilo huomata kuinka hieronnan hyvät vaikutukset ovat alkaneet näkyä jo heti hieronnan aloittamisen jälkeen. Unet ovat pidentyneet, vauvojen vatsat toimivat paremmin ja perheeseen on saatu ihana yhteinen tapa läsnäololle ja  läheisyydelle.

 

Vuoden 2016 aikana on pidetty yhteensä 21 vauvahierontakurssia. Tämä vuosi on ollut merkittävä, sillä toiminta on laajentunut yhden naisen kurssitoiminnasta valtakunnalliseksi yhteistyöksi. Marraskuussa kurssitoiminta käynnistyi Helsingin ja Tuusulan lisäksi jo Espoossa ja Turussa - ensi vuonna saamme mukaan vielä uusia paikkakuntia ja ohjaajia. Suuri toiveeni on viedä kosketuksen, kokonaisvaltaisen ajattelutavan ja vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan "ilosanomaa" eteenpäin, jotta vauvaperheissä voitaisiin hyvin, arki saataisiin sujumaan ja vauva-aika voisi olla onnellista ja elämäntäyteistä. Tätä varten olen luonut myös vauvahieronta.fi sivut, joiden toivon tavoittavan mahdollisimman monen vauvaperheen.

 

Olemme myös yhdessä ammattilaisten kanssa tehneet vauvahieronnan videokurssin, jonka avulla vauvahierontaa on helppo opetella kotoa käsin. Videokurssin lisäksi sivuilta löytyy mm. tietoa, vinkkejä, hierontaohjeita sekä tiedot tulevista kursseista.

 

Matka jatkuu ja toivon että mahdollisimman moni vauvaperhe löytää tämän ihanan tavan tukea lapsen kasvua, helpottaa kipuja, vähentää itkuisuutta ja lisätä hyvää oloa. Vauvahieronta on upea tapa tukea lapsen kasvua ja kehitystä sekä luoda hyvä pohja elämälle tärkeän kosketuksen avulla.

 

Kurssit sekä vanhemmille että hoitoalan ammattilaisille jatkuvat taas tammikuussa. Tiedot alkavista kursseita löydät etusivun kautta "kurssit"-kohdasta.

 

Tiina Rytkönen

vauvahieronnan asiantuntija, kouluttaja

dipl.vyöhyketerapeutti

www.elonaskel.fi

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

7.10.2020

OULU

Vauvahierontakurssi vanhemmille (Niina Tapio)

19.10.2020

VANTAA/ Kivistö

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Airi Imppola-Lahti)

26.10.2020

VIHTI/NUMMELA

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Sirpa Kesäläinen)

1.11.2020

HELSINKI / Malmi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

8.11.2020

HELSINKI / Kaartinkaupunki

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

Please reload

Vyöhyketerapeuttinen

VauvaHieronta

VANHEMMAT KERTOVAT

Meidän pieni poika on saanut hieronnasta erinomaista apua vatsavaivoihin jo kolmiviikkoisesta lähtien, nyt kahdeksanviikkoisena eron huomaa selvästi! Edelleen käydään hieronnassa viikottain, sillä pikkumies selvästi nauttii siitä ja vatsavaivat pysyvät kurissa. Lisäksi saaduista vinkeistä sekä hierontaopeista on ollut hyötyä täällä kotosalla, jossa on voinut itse helpottaa pikkuisen oloa kotihieronnalla. Suosittelen lämpimästi!

Marjo M.

me Autamme sinua ja vauvaasi voimaan hyvin

© vauvahieronta.fi 2016