Vyöhyketerapeuttinen jalkahierontaohje vauvalle

1. Hiero jokainen varvas yksitellen kevyesti pyörittäen 2. Sivele peukalollasi jalkapohjasta päkiän alue, huomioi erityisesti jalan levein kohta (PALLEA) 3. Hiero peukalotyynylläsi pyörittäen MAHALAUKUN aluetta n. 1 min ajan 4. Jatka koko jalan keskiosan käsittelyä peukalolla MYÖTÄPÄIVÄÄN hieroen 1-2 min ajan. (SUOLISTO JA SISÄELIMET) 5. Hiero kantapään alue (LANTIO) 6. Sivele peukalo-etusormi otteella jalan sivut 7. Jalkapöydän sively kahdella peukalolla varpaista nilkkaa kohden 8. Hiero nilkan alue huolellisesti (NISKA)

Hiero aina molemmat jalat. Sopiva aika hieronnalle on 5-15 min. Hieronnan voi tehdä kerran päivässä.

ÄLÄ HIERO jos lapsella on kuumetta tai antibioottikuuri. Rokotuksen jälkeen pidä 4 vrk taukoa.

VYÖHYKETERAPEUTTINEN HIERONTA - helpottaa tehokkaasti vatsavaivoja - parantaa lapsen unta - säännöllisesti tehtynä lisää vastustuskykyä - helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja - vähentää itkuisuutta - lisää lapsen tyytyväisyyttä

Jalkapohjassa sijaitsee koko kehon heijastealueet, joita hieromalla voidaan hoitaa vyöhyketerapeuttisesti koko kehoa. KOTIHIERONTA HELPOTTAA LAPSEN OLOA JA VAHVISTAA KEHON TOIMINTOJA, mutta se ei koskaan korvaa koulutetun ammattilaisen tekemää hoitoa.

Hierontaohjeet, vinkit, alueesi vauvahyvinvoinnin asiantuntijan yhteystiedot, sekä alkavat kurssit vanhemmille ja hoitoalan ammattilaisille löydät sivuiltamme: WWW.VAUVAHIERONTA.FI

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/vyohyketerapeuttinenvauvahieronta

Hierontaohjeen on laatinut vauvojen hoitoon erikoistunut vyöhyketerapeutti, vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan pääkouluttaja Tiina Rytkönen (www.elonaskel.fi)