Vyöhyketerapeuttinen jalkahierontaohje vauvalle

1. Hiero jokainen varvas yksitellen kevyesti pyörittäen 2. Sivele peukalollasi jalkapohjasta päkiän alue, huomioi erityisesti jalan levein kohta (PALLEA) 3. Hiero peukalotyynylläsi pyörittäen MAHALAUKUN aluetta n. 1 min ajan 4. Jatka koko jalan keskiosan käsittelyä peukalolla MYÖTÄPÄIVÄÄN hieroen 1-2 min ajan. (SUOLISTO JA SISÄELIMET) 5. Hiero kantapään alue (LANTIO) 6. Sivele peukalo-etusormi otteella jalan sivut 7. Jalkapöydän sively kahdella peukalolla varpaista nilkkaa kohden 8. Hiero nilkan alue huolellisesti (NISKA)

Hiero aina molemmat jalat. Sopiva aika hieronnalle on 5-15 min. Hieronnan voi tehdä kerran päivässä.

ÄLÄ HIERO jos lapsella on kuumetta tai antibioottikuuri. Rokotuksen jälkeen pidä 4 vrk taukoa.

VYÖHYKETERAPEUTTINEN HIERONTA - helpottaa tehokkaasti vatsavaivoja - parantaa lapsen unta - säännöllisesti tehtynä lisää vastustuskykyä - helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja - vähentää itkuisuutta - lisää lapsen tyytyväisyyttä

Jalkapohjassa sijaitsee koko kehon heijastealueet, joita hieromalla voidaan hoitaa vyöhyketerapeuttisesti koko kehoa. KOTIHIERONTA HELPOTTAA LAPSEN OLOA JA VAHVISTAA KEHON TOIMINTOJA, mutta se ei koskaan korvaa koulutetun ammattilaisen tekemää hoitoa.

Hierontaohjeet, vinkit, alueesi vauvahyvinvoinnin asiantuntijan yhteystiedot, sekä alkavat kurssit vanhemmille ja hoitoalan ammattilaisille löydät sivuiltamme: WWW.VAUVAHIERONTA.FI

Tykkää meistä facebookissa: https://www.facebook.com/vyohyketerapeuttinenvauvahieronta

Hierontaohjeen on laatinut vauvojen hoitoon erikoistunut vyöhyketerapeutti, vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan pääkouluttaja Tiina Rytkönen (www.elonaskel.fi)

18.11.2020

OULU

Vauvahierontakurssi vanhemmille (Niina Tapio)

23.11.2020

VANTAA/ Kivistö - päiväkurssi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Airi Imppola-Lahti)

23.11.2020

VANTAA/Kivistö - iltakurssi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Airi Imppola-Lahti)

6.12.2020

HELSINKI / Malmi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

Please reload

Vyöhyketerapeuttinen

VauvaHieronta

VANHEMMAT KERTOVAT

Meidän pieni poika on saanut hieronnasta erinomaista apua vatsavaivoihin jo kolmiviikkoisesta lähtien, nyt kahdeksanviikkoisena eron huomaa selvästi! Edelleen käydään hieronnassa viikottain, sillä pikkumies selvästi nauttii siitä ja vatsavaivat pysyvät kurissa. Lisäksi saaduista vinkeistä sekä hierontaopeista on ollut hyötyä täällä kotosalla, jossa on voinut itse helpottaa pikkuisen oloa kotihieronnalla. Suosittelen lämpimästi!

Marjo M.

me Autamme sinua ja vauvaasi voimaan hyvin

© vauvahieronta.fi 2016