Vauvahierontasivut ovat avautuneet

1.11.2016

 

Vauvahierontasivut ovat avautuneet! 

 

Olen jo vuosia saanut työskennellä unelma-ammatissani- auttaa vauvoja ja perheitä voimaan hyvin. Entiselle bisnesnaiselle tämä on ollut palkitsevaa. On upeaa kun omalla työllä voi tuoda apua ihmisten hyvinvointiin, helpottaa vauva-arkea ja saada itkuiset sekä kipeät vauvat voimaan paremmin. Lapset ovat herkkiä ja siksi myös pienillä arjen muutoksilla sekä pehmeillä hoitokeinoilla saadaan usein suuria vaikutuksia, joilla voidaan tukea lapsen luonnollista kehitystä ja kasvua. 

 

”Voi kun olisin tiennyt tästä jo aikaisemmin!” on lause jonka kuulen usein. Vanhemmat ovat kiitollisia saamastaan avusta, mutta monen kuukauden valvomisen jälkeen usein harmittelevat etteivät tulleet jo aikaisemmin vastaanotolle. Tämän takia olen halunnut avoimesti jakaa tietoa vyöhyketerapeuttisesta vauvahieronnasta ja sen hyvistä vaikutuksista. Toiveeni on että yhä useampi perhe saisi apua ajoissa ja voisi nauttia ainutlaatuisesta ajasta pienen vauvansa kanssa.

 

Näiden sivujen tarkoituksena on jakaa tietoa ja antaa vinkkejä kuinka voit tehdä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa myös kotona omalle lapsellesi. Sivuilta löydät myös tiedot alkavista vauvahierontakursseista, jonne voit tulla vauvasi kanssa oppimaan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa turvallisessa ja lämminhenkisessä ilmapiirissä. Kurssilla saat paljon tärkeää tietoa vauva-arkea helpottamaan. 

 

Tietoa pyrin jakamaan myös hoitoalan ammattilaisille, joille järjestän säännöllisesti kursseja lasten hoitamisesta vyöhyketerapeuttisen hieronnan avulla. Sivujen kautta löydät koulutettujen, vastaanottoa pitävien hoitajien yhteystiedot joiden kanssa toimimme yhteistyössä omaa osaamistamme koko ajan kehittäen ja tärkeää tietoa jakaen. Yhteistyöverkosto kehittyy ja toiveenani on että voimme jatkossa tarjota palveluita ympäri Suomen! Auttaa yhdessä perheitä voimaan hyvin. Jos olet yhteistyöstä kiinnostunut hoitoalan ammattilainen niin otathan yhteyttä niin jutellaan lisää.

 

Toivon, että näistä sivuista on sinulle hyötyä ja iloa!

 

Tiina Rytkönen

Vauvahieronta-sivujen idean äiti

Elonaskel

tiina@elonaskel.fi

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

7.10.2020

OULU

Vauvahierontakurssi vanhemmille (Niina Tapio)

19.10.2020

VANTAA/ Kivistö

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Airi Imppola-Lahti)

26.10.2020

VIHTI/NUMMELA

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Sirpa Kesäläinen)

1.11.2020

HELSINKI / Malmi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

8.11.2020

HELSINKI / Kaartinkaupunki

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

Please reload

Vyöhyketerapeuttinen

VauvaHieronta

VANHEMMAT KERTOVAT

Meidän pieni poika on saanut hieronnasta erinomaista apua vatsavaivoihin jo kolmiviikkoisesta lähtien, nyt kahdeksanviikkoisena eron huomaa selvästi! Edelleen käydään hieronnassa viikottain, sillä pikkumies selvästi nauttii siitä ja vatsavaivat pysyvät kurissa. Lisäksi saaduista vinkeistä sekä hierontaopeista on ollut hyötyä täällä kotosalla, jossa on voinut itse helpottaa pikkuisen oloa kotihieronnalla. Suosittelen lämpimästi!

Marjo M.

me Autamme sinua ja vauvaasi voimaan hyvin

© vauvahieronta.fi 2016