Vauvahierontasivut ovat avautuneet

Vauvahierontasivut ovat avautuneet!

Olen jo vuosia saanut työskennellä unelma-ammatissani- auttaa vauvoja ja perheitä voimaan hyvin. Entiselle bisnesnaiselle tämä on ollut palkitsevaa. On upeaa kun omalla työllä voi tuoda apua ihmisten hyvinvointiin, helpottaa vauva-arkea ja saada itkuiset sekä kipeät vauvat voimaan paremmin. Lapset ovat herkkiä ja siksi myös pienillä arjen muutoksilla sekä pehmeillä hoitokeinoilla saadaan usein suuria vaikutuksia, joilla voidaan tukea lapsen luonnollista kehitystä ja kasvua.

”Voi kun olisin tiennyt tästä jo aikaisemmin!” on lause jonka kuulen usein. Vanhemmat ovat kiitollisia saamastaan avusta, mutta monen kuukauden valvomisen jälkeen usein harmittelevat etteivät tulleet jo aikaisemmin vastaanotolle. Tämän takia olen halunnut avoimesti jakaa tietoa vyöhyketerapeuttisesta vauvahieronnasta ja sen hyvistä vaikutuksista. Toiveeni on että yhä useampi perhe saisi apua ajoissa ja voisi nauttia ainutlaatuisesta ajasta pienen vauvansa kanssa.

Näiden sivujen tarkoituksena on jakaa tietoa ja antaa vinkkejä kuinka voit tehdä vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa myös kotona omalle lapsellesi. Sivuilta löydät myös tiedot alkavista vauvahierontakursseista, jonne voit tulla vauvasi kanssa oppimaan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa turvallisessa ja lämminhenkisessä ilmapiirissä. Kurssilla saat paljon tärkeää tietoa vauva-arkea helpottamaan.

Tietoa pyrin jakamaan myös hoitoalan ammattilaisille, joille järjestän säännöllisesti kursseja lasten hoitamisesta vyöhyketerapeuttisen hieronnan avulla. Sivujen kautta löydät koulutettujen, vastaanottoa pitävien hoitajien yhteystiedot joiden kanssa toimimme yhteistyössä omaa osaamistamme koko ajan kehittäen ja tärkeää tietoa jakaen. Yhteistyöverkosto kehittyy ja toiveenani on että voimme jatkossa tarjota palveluita ympäri Suomen! Auttaa yhdessä perheitä voimaan hyvin. Jos olet yhteistyöstä kiinnostunut hoitoalan ammattilainen niin otathan yhteyttä niin jutellaan lisää.

Toivon, että näistä sivuista on sinulle hyötyä ja iloa!

Tiina Rytkönen

Vauvahieronta-sivujen idean äiti

Elonaskel

tiina@elonaskel.fi