Vatsahierontaohje

Vatsan hieronta rentouttaa keskikehon lihaksia, helpottaa suoliston toimintaa ja auttaa ruoansulatusta toimimaan paremmin. Vatsaa voi ja kannattaa hieroa useasti päivässä –vaikka aina vaipanvaihdon yhteydessä! Jos vauvan vatsa on jännittynyt, tehdään hieronta alussa hyvin kevyesti sivellen.

 

Toista liikesarja yhteensä kolme kertaa.

Levitä ensin vatsalle hieman hierontaöljyä. Sivele vatsaa vuorokäsin rintakehältä alavatsaan saakka yhteensä kuusi kertaa.
Ota tukeva ote vauvan reisistä, nosta jalat koukkuun vatsan päälle ja tee isoja pyörityksiä MYÖTÄPÄIVÄÄN yhteensä kuusi kertaa. Peppu saa olla reilusti ilmassa! Tämä liike poistaa tehokkaasti ilmaa paksusuolesta ja avaa hyvin myös lonkankoukistajia.
Hiero avoimelle kämmenellä navan ympäri myötäpäivään. Tee kuusi ympyrää vatsan alueella.
Show More

Vaihe 2

Vaihe 1

Vaihe 3

18.11.2020

OULU

Vauvahierontakurssi vanhemmille (Niina Tapio)

23.11.2020

VANTAA/ Kivistö - päiväkurssi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Airi Imppola-Lahti)

23.11.2020

VANTAA/Kivistö - iltakurssi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Airi Imppola-Lahti)

6.12.2020

HELSINKI / Malmi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

Please reload

Vyöhyketerapeuttinen

VauvaHieronta

VANHEMMAT KERTOVAT

Meidän pieni poika on saanut hieronnasta erinomaista apua vatsavaivoihin jo kolmiviikkoisesta lähtien, nyt kahdeksanviikkoisena eron huomaa selvästi! Edelleen käydään hieronnassa viikottain, sillä pikkumies selvästi nauttii siitä ja vatsavaivat pysyvät kurissa. Lisäksi saaduista vinkeistä sekä hierontaopeista on ollut hyötyä täällä kotosalla, jossa on voinut itse helpottaa pikkuisen oloa kotihieronnalla. Suosittelen lämpimästi!

Marjo M.

me Autamme sinua ja vauvaasi voimaan hyvin

© vauvahieronta.fi 2016