Kurssit ammattilaisille

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä, tehokas ja kokonaisvaltainen hoito, josta jo kymmenet tuhannet perheet ovat saaneet apua moniin vauva-ajan haasteisiin.

Hoidolla voidaan tuoda apua esim.
- koliikkiin
- vatsavaivoihin
- uniongelmiin
- refluksiin ja runsaaseen pulautteluun
- kehon erilaisiin jäykkyyksiin ja jännityksiin
- runsaaseen itkuisuuteen
- vastustuskyvyn parantamiseen

Vyöhyketerapia on tutkitusti tehokas hoito (HUS:in koliikkitutkimus 2018) ja kun siihen yhdistetään koko kehon lempeää hierontaa, saadaan vauvalle miellyttävä ja tehokkaasti oireita hoitava VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA joka on tunnettu ja suosittu hoitomuoto.

Hoidossa huomioidaan mm. synnytyksen vaikutus, vauvan anatomia ja fysiologinen kehitys sekä sen vaiheet, varhaisen vuorovaikutuksen sekä vauvan tunteiden merkitys sekä oireiden taustalla olevat syyt joiden selvittämisen kautta myös oireita voidaan tehokkaasti hoitaa.

Kurssi sisältää kattavan teoriaosuuden lisäksi runsaasti ohjattua käytännön harjoittelua oikeilla vauva-asiakkailla.


Elonaskel on jo vuosien ajan kouluttanut vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ja kurssit saavat osallistujilta loistavaa palautetta! Kurssin kouluttaja Tiina Rytkösellä on yli 3000 vauvan hoitokokemus ja hän jakaa kursseilla parhaat vinkit ja opit kuinka myös sinä voit kehittyä vauvojen hoidon ammattilaiseksi.

VYÖHYKETERAPEUTTISEN VAUVAHIERONNAN KOULUTUS ON UUDISTUNUT!

PERUSKURSSI antaa valmiudet tehdä koko kehon vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ja taitojasi voit syventää JATKOKURSSILLA jolla saat lisää varmuutta osaamiseesi, opit tekemään tehokkaampaa oireenmukaista hoitoa ja huomioimaan myös erityistarpeet ja tapaukset.

PERUSKURSSIN SISÄLTÖ:


- Vauvan kehon anatomia ja fysiologia
- Koko kehon hieronta, hierontaotteet ja linjat
- Vyöhyketerapian perusteet, vauvojen hoidossa tärkeät vyöhyketerapeuttiset hoitopisteet
- Raskausajan sekä synnytyksen vaikutus vauvaan
- Hoitokäytännöt ja toimivat käytännön huomiot asiakastyössä


Peruskurssi sopii sinulle, joka haluat oppia vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan oman työsi tueksi (esim. terveydenhoitaja, vyöhyketerapeutti, hieroja, fysioterapeutti, lastenhoitaja) ja saada siitä tehokkaan työkalun vauvojen hyvinvoinnin tukemiseen.

JATKOKURSSI: OIREENMUKAINEN HOITAMINEN


Jatkokurssi syventää peruskurssin tietoja ja keskittyy oireenmukaiseen hoitamiseen. Kurssilla opit tunnistamaan vauvojen erilaisia oireita ja niiden syitä, tutkimaan syvemmin vauvan kehoa sekä sen merkkejä ja hoitamaan tehokkaasti vauvojen monia oireita. Käsittelemme oireiden taustalla olevia syitä ja niihin liittyvää kehon anatomiaa sekä fysiologiaa. Opit kuinka erilaisia oireita voidaan tehokkaasti hoitaa vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan avulla.

Kurssilla opit hoitamaan seuraavia vaivoja:
- koliikki
- vatsavaivat ja suoliston ongelmat
- uniongelmat
- refluksi ja runsas pulauttelu
- kehon erilaiset jännitykset ja jäykkyydet
- runsas itkuisuus
Jatkokurssi on tarkoitettu sinulle jolla vyöhyketerapeuttinen koko kehon vauvahieronta on jo hallussa ja joka olet jo tehnyt hoitoja vauvoille. Kurssilla saat valmiudet hoitaa tehokkaasti myös oireilevia vauvoja vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan avulla.

KUMPIKIN KURSSI ON OMA KOKONAISUUS, JOILLE ILMOITTAUDUTAAN ERIKSEEN.

Kurssin kouluttajana toimii vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan asiantuntija, dipl.vyöhyketerapeutti Tiina Rytkönen. 

KATSO KURSSIEN AIKATAULUT JA ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ (LINKKI NETTIKAUPPAAN JOSSA ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU JA MAKSETAAN KURSSIN VARAUSMAKSU).

UUTTA!


VAUVA-AKATEMIA ON 9 KUUKAUDEN MITTAINEN KOULUTUSKOKONAISUUS VAUVAHYVINVOINNIN AMMATTILAISEKSI.
Koulutuksen jälkeen voit tehdä itsenäisesti vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa vastaanotolla - koulutuksessa saat myös imetysohjaajan pätevyyden. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, eli se onnistuu töiden ohessa. Lue lisää: www.elonaskel.fi/vauva-akatemia/

Kurssi saatavilla tilauksesta myös omalle ryhmälle- pyydä tarjous! Lisätiedot: tiina(at)elonaskel.fi

Vastuullinen koulutusten järjestäjä on Elonaskel Oy. Elonaskel järjestää myös vyöhyketerapeuttisen raskaushieronnan koulutusta hoitoalan ammattilaisille.   

 

KATSO KAIKKI ALKAVAT KURSSIT JA LISÄTIEDOT  TÄÄLTÄ.