Kurssit ammattilaisille

Ammattilaisten vauvahierontakurssi on tarkoitettu lisäkoulutukseksi sinulle, joka haluat hyödyntää vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa työssäsi lasten kanssa tai sinulle joka haluat laajentaa osaamistasi myös lasten hoitamiseen.  Sopii esim. terveydenhoitajille, fysioterapeuteille, hierojille, vyöhyketerapeuteille, luontaishoitajille, toimintaterapeuteille, perhetyöntekijöille, lastenhoitajille.

Kurssilla saat perusvalmiudet hoitaa lapsia vyöhyketerapeuttisen hieronnan avulla. Opettelemme vauvojen hoidossa tärkeitä vyöhyketerapeuttisia hoitopisteitä ja vauvahierontaa sekä teoriassa että runsaasti myös käytännössä, oikeilla lapsi-asiakkailla.  Saat hyviä vinkkejä vauvan käsittelyyn, sekä hoitokäytäntöihin. Käymme läpi vauvoille yleisesti esiintyviä oireita (koliikki, vatsavaivat, kehon jäykkyydet, uniongelmat jne.), niiden tunnistamista sekä hoitamista. Koska vauvojen hoitaminen on aina kokonaisuus, käsittelemme myös muita vauvojen hoidossa huomioitavia asioita joita on mm. imettävän äidin ruokavalio-ohjaus sekä perheen jaksamisen tukeminen. Kurssi sopii hyvin myös jo vauvoja hoitaneille vyöhyketerapeuteille- palautteen mukaan kurssi antoi paljon uutta intoa ja näkemystä omaan hoitotyöhön.

Kurssin kouluttajana toimii vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan asiantuntija, dipl.vyöhyketerapeutti Tiina Rytkönen. 

SEURAAVA KURSSI TULOSSA JOULUKUUSSA 2020 HELSINGISSÄ. Kaikki alkavat kurssit löydät täältä.

UUTTA!!! VAUVA-AKATEMIA ON 9 KUUKAUDEN MITTAINEN KOULUTUSKOKONAISUUS VAUVAHYVINVOINNIN AMMATTILAISEKSI. Koulutuksen jälkeen voit tehdä itsenäisesti vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa vastaanotolla - koulutuksessa saat myös imetysohjaajan pätevyyden. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, eli se onnistuu töiden ohessa. Lue lisää: www.elonaskel.fi/vauva-akatemia/

Kurssi saatavilla tilauksesta myös omalle ryhmälle- pyydä tarjous! Lisätiedot: tiina(at)elonaskel.fi

Vastuullinen koulutusten järjestäjä on Elonaskel Oy. Elonaskel järjestää myös vyöhyketerapeuttisen raskaushieronnan koulutusta hoitoalan ammattilaisille.    KATSO KAIKKI ALKAVAT KURSSIT JA LISÄTIEDOT  TÄÄLTÄ.

 Lisätietoa kursseista löydät myös Elonaskeleen kotisivuilta www.elonaskel.fi/koulutukset/

7.10.2020

OULU

Vauvahierontakurssi vanhemmille (Niina Tapio)

19.10.2020

VANTAA/ Kivistö

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Airi Imppola-Lahti)

26.10.2020

VIHTI/NUMMELA

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Sirpa Kesäläinen)

1.11.2020

HELSINKI / Malmi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

8.11.2020

HELSINKI / Kaartinkaupunki

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

Please reload

Vyöhyketerapeuttinen

VauvaHieronta

VANHEMMAT KERTOVAT

Meidän pieni poika on saanut hieronnasta erinomaista apua vatsavaivoihin jo kolmiviikkoisesta lähtien, nyt kahdeksanviikkoisena eron huomaa selvästi! Edelleen käydään hieronnassa viikottain, sillä pikkumies selvästi nauttii siitä ja vatsavaivat pysyvät kurissa. Lisäksi saaduista vinkeistä sekä hierontaopeista on ollut hyötyä täällä kotosalla, jossa on voinut itse helpottaa pikkuisen oloa kotihieronnalla. Suosittelen lämpimästi!

Marjo M.

me Autamme sinua ja vauvaasi voimaan hyvin

© vauvahieronta.fi 2016