Kurssit ammattilaisille

Ammattilaisten vauvahierontakurssi on tarkoitettu lisäkoulutukseksi sinulle, joka haluat hyödyntää vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa työssäsi lasten kanssa tai sinulle joka haluat laajentaa osaamistasi myös lasten hoitamiseen.  Sopii esim. terveydenhoitajille, fysioterapeuteille, hierojille, vyöhyketerapeuteille, luontaishoitajille, toimintaterapeuteille, perhetyöntekijöille, lastenhoitajille.

Kurssilla saat perusvalmiudet hoitaa lapsia vyöhyketerapeuttisen hieronnan avulla. Opettelemme vauvojen hoidossa tärkeitä vyöhyketerapeuttisia hoitopisteitä ja vauvahierontaa sekä teoriassa että runsaasti myös käytännössä, oikeilla lapsi-asiakkailla.  Saat hyviä vinkkejä vauvan käsittelyyn, sekä hoitokäytäntöihin. Käymme läpi vauvoille yleisesti esiintyviä oireita (koliikki, vatsavaivat, kehon jäykkyydet, uniongelmat jne.), niiden tunnistamista sekä hoitamista. Koska vauvojen hoitaminen on aina kokonaisuus, käsittelemme myös muita vauvojen hoidossa huomioitavia asioita joita on mm. imettävän äidin ruokavalio-ohjaus sekä perheen jaksamisen tukeminen. Kurssi sopii hyvin myös jo vauvoja hoitaneille vyöhyketerapeuteille- palautteen mukaan kurssi antoi paljon uutta intoa ja näkemystä omaan hoitotyöhön.

Kurssin kouluttajana toimii vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan asiantuntija, dipl.vyöhyketerapeutti Tiina Rytkönen. 

SEURAAVA KURSSI TULOSSA TAMMIKUUSSA 2021 HELSINGISSÄ.

UUTTA!!!
VAUVA-AKATEMIA ON 9 KUUKAUDEN MITTAINEN KOULUTUSKOKONAISUUS VAUVAHYVINVOINNIN AMMATTILAISEKSI.
Koulutuksen jälkeen voit tehdä itsenäisesti vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa vastaanotolla - koulutuksessa saat myös imetysohjaajan pätevyyden. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, eli se onnistuu töiden ohessa. Lue lisää: www.elonaskel.fi/vauva-akatemia/

Kurssi saatavilla tilauksesta myös omalle ryhmälle- pyydä tarjous! Lisätiedot: tiina(at)elonaskel.fi

Vastuullinen koulutusten järjestäjä on Elonaskel Oy. Elonaskel järjestää myös vyöhyketerapeuttisen raskaushieronnan koulutusta hoitoalan ammattilaisille.   

 

KATSO KAIKKI ALKAVAT KURSSIT JA LISÄTIEDOT  TÄÄLTÄ.

VauvaHieronta

Vyöhyketerapeuttinen

me Autamme sinua ja vauvaasi voimaan hyvin

© vauvahieronta.fi 2016