Vauvahierontakurssit vanhemmille

Kurssilla opit ihanan taidon, jonka avulla autat lastasi monissa eri vaivoissa ja kehityksen vaiheissa. Hieronta on myös upea tapa antaa lapselle läheisyyttä ja yhteistä aikaa. Hierontahetkestä muodostuu tärkeä yhdessäolon hetki teille molemmille!

Vauvat nauttivat suuresti hieronnasta ja se myös:
• Helpottaa vatsavaivoja
• Rentouttaa koko kehoa
• Pidentää unia, parantaa unen laatua ja rytmejä
• Vahvistaa immuunipuolustusta
• Lisää vauvan tyytyväisyyttä

Kurssille osallistutaan yhdessä vauvan kanssa ja se kokoontuu 1-3 kertaa kurssista riippuen. Tarkat kurssitiedot näet "lisätietoja" kohdasta jokaisen kurssin kohdalta. Jokaisella kurssikerralla lapsi saa  koko kehon vyöhyketerapeuttisen hieronnan.


Kurssit ovat aina pienryhmässä, jolloin jokaisen toiveet ja tarpeet voidaan ottaa yksilöllisesti huomioon. Kurssille osallistuvan vauvan suositeltu ikä on 3 viikosta n. 12 kuukauteen.

Kurssi keskittyy hieronnan harjoitteluun käytännössä. Riittävä harjoittelu ja hyvät ohjeet varmistavat että hieronta sujuu hyvin kotona myös kurssin jälkeen. Kurssilla käsitellään myös vauvaperheille ajankohtaisia asioita esim.
- vatsavaivat ja niiden helpottaminen
- vauvan uni ja rytmit sekä niiden parantaminen
- luonnonmukainen flunssan hoito ja vastustuskyvyn parantaminen

Kurssilla saat hyviä vinkkejä  koko perheen hyvinvointiin!

Kurssilaiset saavat oikeuden käyttää sähköistä materiaalipankkia ja pääsevät jäseneksi suljettuun ryhmään, josta voi kysyä jatkossa myös neuvoja ja vinkkejä asiantuntijoiltamme. Kurssimaksun hinnalla saat siis myös henkilökohtaista apua ja neuvontaa- sekä kurssin aikana että sen jälkeen.

Seuraavat vauvahierontakurssit vanhemmille järjestetään:

Helsinki 15.11.21  Katso tästä tarkemmat tiedot. 

Helsinki, 29.11.21  Katso tästä tarkemmat tiedot.