Vyöhyketerapeuttinen jalkahierontaohje

Jalkaterä on vyöhyketerapeuttisesti tärkeä hoitopaikka, ja sieltä löytyy tehokkaat hoitopisteet koko kehon hoitamiseen. Tämä jalkahieronta auttaa lasta erityisesti vatsavaivoissa. Jalkoja hierontaan korkeintaan kerran päivässä ja sopiva hieronta-aika on 2-5 minuuttia/jalka. Hiero aina molemmat jalat!

Aloita hieronta öljyn levityksellä: hiero öljy ensin omiin käsiisi ja levitä se sitten koko jalan alueelle. Hiero jokainen varvas yksitellen peukalon ja etusormen välissä hieman ulospäin venyttäen.
Sivele napakasti jalkapohjasta koko päkiän alue reunasta reunaan useita kertoja.
Hiero peukalolla mahalaukun heijastealuetta (kuvassa pieni ympyrä ukkovarpaan linjassa) vähintään puolen minuutin ajan. Suurenna tämän jälkeen liikettä niin, että koko jalan keskiosa tulee hierottua (kuvassa suurempi ympyrä) välillä ympyrää pienentäen, välillä suurentaen. Jalan keskiosa on tärkeä paikka vatsavaivojen hoidossa, sillä sieltä löytyy vyöhyketerapeuttiset suoliston heijasteet. JALAN KESKIOSA HIEROTAAN MOLEMMISSA JALOISSA AINA MYÖTÄPÄIVÄÄN! Jatka liikettä n. minuutin ajan.
Sivele seuraavaksi jalkaterän sivut sekä jalkapöytä. Hiero nilkka huolella omaa peukalonhankaa käyttäen.
Jatka jalan hierontaa hieromalla seuraavaksi sääri ja pohje, sitten polvi ja lopuksi vielä reisi kauttaaltaan.
Show More

Vaihe1

Vaihe 2

Vaihe 3

Vaihe 5

Vaihe 4

7.10.2020

OULU

Vauvahierontakurssi vanhemmille (Niina Tapio)

19.10.2020

VANTAA/ Kivistö

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Airi Imppola-Lahti)

26.10.2020

VIHTI/NUMMELA

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Sirpa Kesäläinen)

1.11.2020

HELSINKI / Malmi

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

8.11.2020

HELSINKI / Kaartinkaupunki

Vauvahierontakurssi Vanhemmille (Tanja Hakala)

Please reload

Vyöhyketerapeuttinen

VauvaHieronta

VANHEMMAT KERTOVAT

Meidän pieni poika on saanut hieronnasta erinomaista apua vatsavaivoihin jo kolmiviikkoisesta lähtien, nyt kahdeksanviikkoisena eron huomaa selvästi! Edelleen käydään hieronnassa viikottain, sillä pikkumies selvästi nauttii siitä ja vatsavaivat pysyvät kurissa. Lisäksi saaduista vinkeistä sekä hierontaopeista on ollut hyötyä täällä kotosalla, jossa on voinut itse helpottaa pikkuisen oloa kotihieronnalla. Suosittelen lämpimästi!

Marjo M.

me Autamme sinua ja vauvaasi voimaan hyvin

© vauvahieronta.fi 2016